Surdegsbröd av premiumkvalitet bakat med dinkel och dekorerat med pumpakärnor.
Storlek
500gram
VETEMJÖL (innehåller ascorbinsyra, malt av KORN), surdeg av VETE/DINKEL, vatten, fullkornsmjöl av DINKEL, pumpakärnor (4,7%), puffat DINKELVETE, havssalt, jäst, malt av KORN, VETEGLUTEN, guarkärnmjöl. Mängd dinkel: 7 %. Kan innehålla spår av mjölk, ägg, sesam, senap, soja och laktos.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där laktos, mjölk, ägg, sesamfrön, senap och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1150 kJ |
Energi | 270 kcal |
Fett | 3.5 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 50 g |
- Varav sockerarter | 1.4 g |
Protein | 10 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 3.3 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Per 100g portion innehåller Surdegsbröd Pumpa & Dinkel 50g kolhydrater tillsammans med 3.5g fett.
Surdegsbröd Pumpa & Dinkel innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Surdegsbröd Pumpa & Dinkel innehålla spår av följande allergener: laktos, mjölk, ägg, sesamfrön, senap och sojabönor.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.