Baka in en bit av tradition i dina måltider med vårt Levainbröd med solrosfrön. Brödet är stenugnsbakat i Uppland av svenskt råg- och vetemjöl enligt fransk tradition och har en lång jästid. Levain betyder surdeg på franska. Ett Levainbröd väger 1,5 kilo.
Storlek
6000gram
Vatten, VETEMJÖL, fint RÅGMJÖL, RÅGsurdeg (RÅGMJÖL och vatten), VETEsurdeg (VETEMJÖL och vatten), DURUMVETE, krossad RÅG, mörk malt av KORN, salt, solrosfrö, jäst. OBS: Kan innehålla spår av NÖTTER!
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 925 kJ |
Energi | 221 kcal |
Fett | 1.4 g |
- Varav mättat fett | 0.19 g |
- Varav fleromättat fett | 0.57 g |
Kolhydrat | 42 g |
- Varav sockerarter | 0.42 g |
Protein | 7.5 g |
Salt | 1 g |
Fiber | 4.2 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 180 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 7.5g protein.
Per 100g portion innehåller Levainbröd råg solrosfrö 42g kolhydrater tillsammans med 1.4g fett.
Levainbröd råg solrosfrö innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Levainbröd råg solrosfrö innehålla spår av nötter.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.