Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne
  4. Matbröd, hel
  5. Levainbröd råg solrosfrö
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne/
  4. Matbröd, hel/
  5. Levainbröd råg solrosfrö

Levainbröd råg solrosfrö

Martin & Servera

Baka in en bit av tradition i dina måltider med vårt Levainbröd med solrosfrön. Brödet är stenugnsbakat i Uppland av svenskt råg- och vetemjöl enligt fransk tradition och har en lång jästid. Levain betyder surdeg på franska. Ett Levainbröd väger 1,5 kilo.

Storlek

6000gram

Levainbröd råg solrosfrö

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Vatten, VETEMJÖL, fint RÅGMJÖL, RÅGsurdeg (RÅGMJÖL och vatten), VETEsurdeg (VETEMJÖL och vatten), DURUMVETE, krossad RÅG, mörk malt av KORN, salt, solrosfrö, jäst. OBS: Kan innehålla spår av NÖTTER!

Allergeninformation för Levainbröd råg solrosfrö

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Nötter(Kan innehålla)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi925 kJ
Energi221 kcal
Fett1.4 g
- Varav mättat fett0.19 g
- Varav fleromättat fett0.57 g
Kolhydrat42 g
- Varav sockerarter0.42 g
Protein7.5 g
Salt1 g
Fiber4.2 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum -18°C

Total hållbarhet

Upp till 180 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Martin & Servera AB

Org.nr: 556233-2451

Kontakt

Lindhagensgatan 133

104 25 Stockholm

Tel: 08-722 25 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Levainbröd råg solrosfrö

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Levainbröd råg solrosfrö?

I en portion på 100g finns det 7.5g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Levainbröd råg solrosfrö?

Per 100g portion innehåller Levainbröd råg solrosfrö 42g kolhydrater tillsammans med 1.4g fett.

Allergener

Innehåller Levainbröd råg solrosfrö några allergener?

Levainbröd råg solrosfrö innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.

Vilka allergener kan finnas i spår i Levainbröd råg solrosfrö?

På grund av tillverkningsprocessen kan Levainbröd råg solrosfrö innehålla spår av nötter.

Vem kan jag kontakta angående Levainbröd råg solrosfrö?

Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.

←Tillbaka till Produkter