Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne
  4. Matbröd, hel
  5. Levainbröd ljust
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne/
  4. Matbröd, hel/
  5. Levainbröd ljust

Levainbröd ljust

Martin & Servera

Addera en bit av fransk tradition på din meny med vårt stenungsbakade, ljusa Levainbröd. Brödet har lång jästid och är bakat av svenskt mjöl enligt fransk tradition. Levain betyder surdeg på franska och är bakat i Uppland.

Storlek

6000gram

Levainbröd ljust

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Vatten, VETEMJÖL, VETESURDEG (VETEMJÖL och vatten), DURUMVETE, GRAHAMSMJÖL, salt, maltsirap av KORN, jäst. Kan innehålla spår av nötter.

Allergeninformation för Levainbröd ljust

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Korn(Innehåller)
Nötter(Kan innehålla)
Vete(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1057 kJ
Energi253 kcal
Fett1.9 g
- Varav mättat fett0.26 g
Kolhydrat49 g
- Varav sockerarter0.43 g
Protein7.6 g
Salt2 g
Fiber3.7 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum -18°C

Total hållbarhet

Upp till 180 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Martin & Servera AB

Org.nr: 556233-2451

Kontakt

Lindhagensgatan 133

104 25 Stockholm

Tel: 08-722 25 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Levainbröd ljust

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Levainbröd ljust?

I en portion på 100g finns det 7.6g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Levainbröd ljust?

Per 100g portion innehåller Levainbröd ljust 49g kolhydrater tillsammans med 1.9g fett.

Allergener

Innehåller Levainbröd ljust några allergener?

Levainbröd ljust innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn och vete.

Vilka allergener kan finnas i spår i Levainbröd ljust?

På grund av tillverkningsprocessen kan Levainbröd ljust innehålla spår av nötter.

Vem kan jag kontakta angående Levainbröd ljust?

Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.

←Tillbaka till Produkter