Addera en bit av fransk tradition på din meny med vårt stenungsbakade, ljusa Levainbröd. Brödet har lång jästid och är bakat av svenskt mjöl enligt fransk tradition. Levain betyder surdeg på franska och är bakat i Uppland.
Storlek
6000gram
Vatten, VETEMJÖL, VETESURDEG (VETEMJÖL och vatten), DURUMVETE, GRAHAMSMJÖL, salt, maltsirap av KORN, jäst. Kan innehålla spår av nötter.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1057 kJ |
Energi | 253 kcal |
Fett | 1.9 g |
- Varav mättat fett | 0.26 g |
Kolhydrat | 49 g |
- Varav sockerarter | 0.43 g |
Protein | 7.6 g |
Salt | 2 g |
Fiber | 3.7 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 180 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 7.6g protein.
Per 100g portion innehåller Levainbröd ljust 49g kolhydrater tillsammans med 1.9g fett.
Levainbröd ljust innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Levainbröd ljust innehålla spår av nötter.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.