Baka in en bit tradition i dina måltider med vårt Levainbröd gjort på råg och honung. Bröd är stenugnsbakat av svenskt mjöl enligt fransk tradition och har en lång jästid. Levain betyder surdeg på franska och är bakat i Uppland. Ett Levainbröd väger 800 gram.
Storlek
6400gram
Vatten, VETEMJÖL, RÅGsurdeg (RÅGMJÖL, vatten), DURUMVETE, honung, salt, jäst. Kan innehålla spår av mandel, valnöt.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1037 kJ |
Energi | 248 kcal |
Fett | 2.3 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
Kolhydrat | 46 g |
- Varav sockerarter | 1.4 g |
Protein | 8.2 g |
Salt | 1 g |
Fiber | 3.9 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 180 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 8.2g protein.
Per 100g portion innehåller Levain råg & honung 46g kolhydrater tillsammans med 2.3g fett.
Levain råg & honung innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Levain råg & honung innehålla spår av nötter.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.