Servera ett fiberrikt svenskt Lantbröd till dina rätter. Brödet är bakat på mörk surdeg med svenska råvaror, vilket gör det både smakrikt och passande till många olika rätter. Producerat i Uppland och väger 550 gram.
Storlek
4400gram
VETEMJÖL, vatten, RÅGMJÖL, RÅGSUR, svart sirap, RÅG krossad, rapsolja, salt, SMÖR, jäst. Fullkornsandel 5,4 %, varav andel torrvikt 12 %. Kan innehålla spår av frön och nötter.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och mjölk. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där nötter och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1232 kJ |
Energi | 294 kcal |
Fett | 4.1 g |
- Varav mättat fett | 0.82 g |
Kolhydrat | 52.4 g |
- Varav sockerarter | 1.5 g |
Protein | 8.6 g |
Salt | 1.6 g |
Fiber | 5.4 g |
Järn | 1.2 mg |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 180 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 8.6g protein.
Per 100g portion innehåller Lantbröd mörk surdeg 52.4g kolhydrater tillsammans med 4.1g fett.
Lantbröd mörk surdeg innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och mjölk.
På grund av tillverkningsprocessen kan Lantbröd mörk surdeg innehålla spår av följande allergener: nötter och sesamfrön.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.