Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne
  4. Matbröd, hel
  5. Lantbröd mörk surdeg
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne/
  4. Matbröd, hel/
  5. Lantbröd mörk surdeg

Lantbröd mörk surdeg

Martin & Servera

Servera ett fiberrikt svenskt Lantbröd till dina rätter. Brödet är bakat på mörk surdeg med svenska råvaror, vilket gör det både smakrikt och passande till många olika rätter. Producerat i Uppland och väger 550 gram.

Storlek

4400gram

Lantbröd mörk surdeg

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, RÅGMJÖL, RÅGSUR, svart sirap, RÅG krossad, rapsolja, salt, SMÖR, jäst. Fullkornsandel 5,4 %, varav andel torrvikt 12 %. Kan innehålla spår av frön och nötter.

Allergeninformation för Lantbröd mörk surdeg

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Mjölk(Innehåller)
Nötter(Kan innehålla)
Sesamfrön(Kan innehålla)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och mjölk. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där nötter och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1232 kJ
Energi294 kcal
Fett4.1 g
- Varav mättat fett0.82 g
Kolhydrat52.4 g
- Varav sockerarter1.5 g
Protein8.6 g
Salt1.6 g
Fiber5.4 g
Järn1.2 mg

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum -18°C

Total hållbarhet

Upp till 180 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Martin & Servera AB

Org.nr: 556233-2451

Kontakt

Lindhagensgatan 133

104 25 Stockholm

Tel: 08-722 25 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Lantbröd mörk surdeg

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Lantbröd mörk surdeg?

I en portion på 100g finns det 8.6g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Lantbröd mörk surdeg?

Per 100g portion innehåller Lantbröd mörk surdeg 52.4g kolhydrater tillsammans med 4.1g fett.

Allergener

Innehåller Lantbröd mörk surdeg några allergener?

Lantbröd mörk surdeg innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och mjölk.

Vilka allergener kan finnas i spår i Lantbröd mörk surdeg?

På grund av tillverkningsprocessen kan Lantbröd mörk surdeg innehålla spår av följande allergener: nötter och sesamfrön.

Vem kan jag kontakta angående Lantbröd mörk surdeg?

Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.

←Tillbaka till Produkter