Vårt mest populära bröd fast med mer fullkorn.
Storlek
560gram
VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, surdeg av VETE, FULLKORNSVETEMJÖL, malt av KORN, HAVREGRYN, VETEGLUTEN, HAVREKLI, havssalt, jäst. Kan innehålla spår av sesam, senap och soja.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, havre, korn och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sesamfrön, senap och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 922 kJ |
Energi | 220 kcal |
Fett | 1.3 g |
- Varav mättat fett | 0.1 g |
Kolhydrat | 42 g |
- Varav sockerarter | 1.9 g |
Protein | 9.4 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 3.6 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 9.4g protein.
Per 100g portion innehåller Grovt Grekiskt lantbröd 42g kolhydrater tillsammans med 1.3g fett.
Grovt Grekiskt lantbröd innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, havre, korn och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Grovt Grekiskt lantbröd innehålla spår av följande allergener: sesamfrön, senap och sojabönor.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.