Dafgårds storsäljare som passar för alla. Trots att det Grekiska lantbrödet är en baslimpa har vi inte sparat på krutet, utan bakar det på surdeg och gett den ett fint hembakat utseende! En limpa väger ca 560g.
Storlek
560gram
VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), surdeg av VETE, vatten, havssalt, jäst, VETEGLUTEN. Kan innehålla spår av sesam, senap och soja.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor, sesamfrön och senap hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 956 kJ |
Energi | 228 kcal |
Fett | 0.7 g |
- Varav mättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 48 g |
- Varav sockerarter | 1 g |
Protein | 8.2 g |
Salt | 1.4 g |
Fiber | 2.4 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 8.2g protein.
Per 100g portion innehåller Grekiskt Lantbröd 48g kolhydrater tillsammans med 0.7g fett.
Grekiskt Lantbröd innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Grekiskt Lantbröd innehålla spår av följande allergener: sojabönor, sesamfrön och senap.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.