Russin, solroskärnor, pumpafrön, valnötter, äpple, aprikoser och linfrö. Saftigt müslibröd som innehåller det mesta som kan förgylla ett bröd.
Storlek
500gram
VETEMJÖL 40,5%, vatten, russin 6,3%(russin, solrosolja), skalade SOLROSFRÖN 5.1%, pumpafrö 5,1%, SESAMFRÖ 5,1%, surdeg 3,4%(RÅGMJÖL, vatten), VALNÖTTER 2,9%, torkat äpple 2,5%, linfrö 2,5%, potatisflingor 2,1 % (potatis, emulgeringsmedel E471, stabiliseringsmedel E450i, antioxidationsmedel E330), torkade aprikoser 2,1%, socker, jäst, mörkt RÅGMJÖL(vatten, malt av KORN, rostad malt av KORN), salt, VETEFLINGOR 0,8%, rapsolja, bakmix(VETEMJÖL, SOJAMJÖL, emulgeringsmedel E472e, mjölbehandlingsmedel E300),malt av KORN. Innehåller svaveldioxid och sulfiter. Kan innehålla spår av mjölk, ägg, laktos och bitar av valnötskal.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, sojabönor, sesamfrön, korn, råg, valnöt och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där laktos, mjölk och ägg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1332 kJ |
Energi | 318 kcal |
Fett | 11.5 g |
- Varav mättat fett | 1.5 g |
Kolhydrat | 41.4 g |
- Varav sockerarter | 7.9 g |
Protein | 10.2 g |
Salt | 0.8 g |
Fiber | 2.7 g |
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Polen
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 10.2g protein.
Per 100g portion innehåller Frukt & Müslibröd med nötter 41.4g kolhydrater tillsammans med 11.5g fett.
Frukt & Müslibröd med nötter innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, sojabönor, sesamfrön, korn, råg, valnöt och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Frukt & Müslibröd med nötter innehålla spår av följande allergener: laktos, mjölk och ägg.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.