Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne
  4. Matbröd, hel
  5. Franskbröd
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne/
  4. Matbröd, hel/
  5. Franskbröd

Franskbröd

Dafgårds

En god ljus limpa som du bakar av direkt från frysen och avnjuter.

Storlek

300gram

Franskbröd

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, havssalt, jäst, VETEGLUTEN. Kan innehålla spår av sesam, senap och soja.

Allergeninformation för Franskbröd

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Vete(Innehåller)
Korn(Kan innehålla)
Senap(Kan innehålla)
Sesamfrön(Kan innehålla)
Sojabönor(Kan innehålla)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där korn, senap, sesamfrön och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi938 kJ
Energi224 kcal
Fett0.7 g
- Varav mättat fett0 g
Kolhydrat47 g
- Varav sockerarter0.9 g
Protein8.2 g
Salt1.4 g
Fiber2.3 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

-24°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Gunnar Dafgård AB

Org.nr: 5560805714

Kontakt

531 82 Källby

Tel: 0510-845 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Franskbröd

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Franskbröd?

I en portion på 100g finns det 8.2g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Franskbröd?

Per 100g portion innehåller Franskbröd 47g kolhydrater tillsammans med 0.7g fett.

Allergener

Innehåller Franskbröd några allergener?

Franskbröd innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och vete.

Vilka allergener kan finnas i spår i Franskbröd?

På grund av tillverkningsprocessen kan Franskbröd innehålla spår av följande allergener: korn, senap, sesamfrön och sojabönor.

Vem kan jag kontakta angående Franskbröd?

Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.

←Tillbaka till Produkter