Servera en ekologisk Ciabatta och känn doften av Italiensk baktradition. Den långa jäsningsprocessen och surdegen ger Ciabattan en distinkt smak och en krispig yta. Brödet är bakat på ekologiskt svenskt mjöl I Södermanland enligt italienska traditioner. Varje ciabatta väger 110 gram.
Storlek
5500gram
VETEMJÖL*, vatten, surdeg av fullkornsRÅG*, rapsolja*, salt, jäst, VETEGLUTEN*. Ingredienser märkta med* är ekologiska. Kan innehålla spår av havre, korn.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, råg och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där korn och havre hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1000 kJ |
Energi | 240 kcal |
Fett | 2.5 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 44 g |
- Varav sockerarter | 0.3 g |
Protein | 8.5 g |
Salt | 1.34 g |
Fiber | 2 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 240 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 240 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 8.5g protein.
Per 100g portion innehåller Ciabatta ljus Ekologisk 44g kolhydrater tillsammans med 2.5g fett.
Ciabatta ljus Ekologisk innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, råg och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Ciabatta ljus Ekologisk innehålla spår av följande allergener: korn och havre.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.