Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne
  4. Matbröd, hel
  5. Balder
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne/
  4. Matbröd, hel/
  5. Balder

Balder

Bonjour

Storlek

400gram

Balder

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, surdeg av RÅG [RÅGMJÖL, vatten], salt (jod), jäst. Kan innehålla spår av ägg, soja, mjölk, mandel, hasselnötter, valnötter, sesamfrön.

Allergeninformation för Balder

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Ägg(Kan innehålla)
Sojabönor(Kan innehålla)
Mjölk(Kan innehålla)
Nötter(Kan innehålla)
Sesamfrön(Kan innehålla)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där ägg, sojabönor, mjölk, nötter och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1039 kJ
Energi245 kcal
Fett0.9 g
- Varav mättat fett0.1 g
Kolhydrat50 g
- Varav sockerarter1 g
Protein7.5 g
Salt1.6 g
Fiber2.8 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i minst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

Minimum -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Polen

Företag

Lantmännen Unibake

Org.nr: 556186-7796

Kontakt

Box 1644

701 16 Örebro

Tel: 010-556 50 00

info@unibake.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Balder

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Balder?

I en portion på 100g finns det 7.5g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Balder?

Per 100g portion innehåller Balder 50g kolhydrater tillsammans med 0.9g fett.

Allergener

Innehåller Balder några allergener?

Balder innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.

Vilka allergener kan finnas i spår i Balder?

På grund av tillverkningsprocessen kan Balder innehålla spår av följande allergener: ägg, sojabönor, mjölk, nötter och sesamfrön.

Vem kan jag kontakta angående Balder?

Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.

←Tillbaka till Produkter