- Livsmedel
- Djupfryst
- Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne
- Förbakade/delbakade matbröd
- Vörtbröd
Vörtbröd
Storlek
500gram
Ingredienser & Allergener
Ingredienser
RÅGMJÖL, VETEMJÖL, vatten, vört, sirap, vegetabilisk fett och olja (raps, shea, palm), surdeg, salt, jäst, pommenrans, nejlikor, ingefära, kardemumma, kanel, E472e. Kan innehålla spår av soja, hasselnötter, valnötter, mandel och sesamfrö.
Allergeninformation för Vörtbröd
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där nötter, sojabönor och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1100 kJ |
Energi | 270 kcal |
Fett | 3.4 g |
- Varav mättat fett | 1 g |
- Varav fleromättat fett | 0 g |
- Varav enkelomättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 51 g |
- Varav sockerarter | 11 g |
Protein | 7.1 g |
Salt | 0.75 g |
Fiber | 5.8 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 360 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Polen
Företag
Easybake AB
Org.nr: 556398-3674
Vanliga frågor om Vörtbröd
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Vörtbröd?
I en portion på 100g finns det 7.1g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Vörtbröd?
Per 100g portion innehåller Vörtbröd 51g kolhydrater tillsammans med 3.4g fett.
Allergener
Innehåller Vörtbröd några allergener?
Vörtbröd innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Vilka allergener kan finnas i spår i Vörtbröd?
På grund av tillverkningsprocessen kan Vörtbröd innehålla spår av följande allergener: nötter, sojabönor och sesamfrön.
Vem kan jag kontakta angående Vörtbröd?
Du kan kontakta Easybake AB på följande sätt: Telefon: 031-21 15 60 . E-post: info@easybake.se . Adress: Stora Åvägen 19A, 436 34 Askim.