Säsongsprodukt jul. Klassiskt bröd till julen med smak an vört, apelsin, ingefära och kanel.
Storlek
280gram
VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, surdeg av VETE, farinsocker, bakvört (vatten, rostad malt av KORN), RÅGSIKT, havssalt, VETEGLUTEN, jäst, apelsinpuré (äpple/citronfibrer, arom (apelsin), gurkmeja), ingefära, nejlika, kanel. Kan innehålla spår av mjölk, ägg, sesam, senap, soja och laktos.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn, råg och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där laktos, mjölk, ägg, sesamfrön, sojabönor och senap hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1120 kJ |
Energi | 268 kcal |
Fett | 0.9 g |
- Varav mättat fett | 0.04 g |
Kolhydrat | 57 g |
- Varav sockerarter | 11 g |
Protein | 8.4 g |
Salt | 1.5 g |
Fiber | 2.6 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 8.4g protein.
Per 100g portion innehåller Vörtbröd 57g kolhydrater tillsammans med 0.9g fett.
Vörtbröd innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn, råg och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Vörtbröd innehålla spår av följande allergener: laktos, mjölk, ägg, sesamfrön, sojabönor och senap.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.