Storlek
120gram
VETEMJÖL, vatten, MJÖLK, vallmofrön 4%, rapsolja, sirap, socker, jäst, salt, VETEGLUTEN, maltextrakt av KORN, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av mandel.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och mjölk. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1144 kJ |
Energi | 269 kcal |
Fett | 6.7 g |
- Varav mättat fett | 0.7 g |
Kolhydrat | 44 g |
- Varav sockerarter | 3.5 g |
Protein | 8 g |
Salt | 0.75 g |
Förvaras i minst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Minimum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 8g protein.
Per 100g portion innehåller Vallmogiffel 44g kolhydrater tillsammans med 6.7g fett.
Vallmogiffel innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och mjölk.
På grund av tillverkningsprocessen kan Vallmogiffel innehålla spår av nötter.
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.