Storlek
45gram
VETEMJÖL, vatten, surdeg av RÅG [RÅGMJÖL, vatten], potatisflingor, socker, rapsolja, salt, torrjäst, vegetabiliskt emulgeringsmedel (E471, E472e), mjölbehandlingsmedel (E300), maltmjöl av KORN.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1160 kJ |
Energi | 250 kcal |
Fett | 2.9 g |
- Varav mättat fett | 0.7 g |
Kolhydrat | 47 g |
- Varav sockerarter | 2.8 g |
Protein | 7.8 g |
Salt | 1.1 g |
Fiber | 2.9 g |
Förvaras i -18°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-18°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 7.8g protein.
Per 100g portion innehåller Surdegsfralla vete 47g kolhydrater tillsammans med 2.9g fett.
Surdegsfralla vete innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Surdegsfralla vete tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.