Storlek
80gram
VETEMJÖL, vatten, RÅGMJÖL, jäst, salt (jod), malt av KORN, maltmjöl av VETE, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av ÄGG, SOJA, MJÖLK, HASSELNÖTTER, MANDEL, VALNÖTTER, SESAMFRÖN.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där ägg, sojabönor, mjölk, nötter och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1100 kJ |
Energi | 261 kcal |
Fett | 1.4 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
Kolhydrat | 52 g |
- Varav sockerarter | 2.2 g |
Protein | 8.8 g |
Salt | 1.4 g |
Fiber | 2.8 g |
Förvaras i minst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Minimum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Polen
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 8.8g protein.
Per 100g portion innehåller Surdegsfralla råg 52g kolhydrater tillsammans med 1.4g fett.
Surdegsfralla råg innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Surdegsfralla råg innehålla spår av följande allergener: ägg, sojabönor, mjölk, nötter och sesamfrön.
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.