Storlek
45gram
vatten, fullkornsmjöl (VETE, RÅG), VETEMJÖL, surdeg av RÅG [RÅGMJÖL, vatten], HAVRESKÅLLNING, VETEGLUTEN, sirap, HAVREFIBER, rapsolja, salt, jäst, vegetabiliskt emulgeringsmedel (E472e, E322 (solros)), mjölbehandlingsmedel (E300).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 910 kJ |
Energi | 220 kcal |
Fett | 3 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 35 g |
- Varav sockerarter | 3 g |
Protein | 8.4 g |
Salt | 1 g |
Fiber | 8.2 g |
Förvaras i -18°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-18°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 8.4g protein.
Per 100g portion innehåller Surdegsfralla Fullkorn 35g kolhydrater tillsammans med 3g fett.
Surdegsfralla Fullkorn innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Surdegsfralla Fullkorn tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.