Storlek
80gram
VETEMJÖL, vatten, RÅGMJÖL, jäst, salt (jod), malt av KORN, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av ÄGG, SOJA, MJÖLK, HASSELNÖTTER, MANDEL, VALNÖTTER SESAMFRÖN.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där ägg, sojabönor, mjölk, nötter och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1078 kJ |
Energi | 254 kcal |
Fett | 1.4 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
Kolhydrat | 51 g |
- Varav sockerarter | 2 g |
Protein | 8.6 g |
Salt | 1.4 g |
Fiber | 2.7 g |
Förvaras i -18°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-18°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Polen
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 8.6g protein.
Per 100g portion innehåller Surdegsfralla 51g kolhydrater tillsammans med 1.4g fett.
Surdegsfralla innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Surdegsfralla innehålla spår av följande allergener: ägg, sojabönor, mjölk, nötter och sesamfrön.
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.