Ta del av en bit av Frankrike med vår bake off-surdegsbaguette. Inspirerad av franska baktraditioner och bakad i Södermanland med svenskt mjöl av hög kvalitet. Den extra jästiden ger en fyllig smak och robust skorpa till brödet. Gräddas snabbt i ugnen innan servering. Resultatet blir ett gott och nybakat bröd varje gång. Längd: 25 cm.
Storlek
7200gram
VETEMJÖL*, vatten, oblandad RÅGSIKT*, salt, jäst. * - ekologisk ingrediens. Surdeg av RÅGMJÖL och vatten. Kan innehålla spår av: solrosfrö.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 900 kJ |
Energi | 216 kcal |
Fett | 0.7 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 44.6 g |
- Varav sockerarter | 1 g |
Protein | 5.7 g |
Salt | 1.4 g |
Fiber | 2.4 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 180 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 5.7g protein.
Per 100g portion innehåller Surdegsbaguette Ekologisk 44.6g kolhydrater tillsammans med 0.7g fett.
Surdegsbaguette Ekologisk innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Surdegsbaguette Ekologisk tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.