Rustik surdegsbaguette passar utmärkt som lunchmacka eller uppskivad till sallader och soppor. Baguetten är förbakad, men kan med fördel gräddas en kort stund i ugnen för en extra frasig yta. Brödet är bakat i Sverige på surdeg av vete och råg, även kallat levain
VETEMJÖL, (ursprung Sverige), vatten, RÅGSURDEG 8,6 % (vatten, RÅGMJÖL (fullkorn), KORNMALTMJÖL) (ursprung Sverige), VETESURDEG 8,6 % (VETEMJÖL, vatten, VETEGLUTEN, KORNMALTMJÖL, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)) (ursprung Sverige), havssalt, DURUMVETEMJÖL, jäst, VETEGLUTEN, rapsolja, KORNMALTMJÖL, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Kan innehålla spår av mjölk.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 887 kJ |
Energi | 207 kcal |
Fett | 1.4 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 41 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 7.3 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 2 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 7.3g protein.
Per 100g portion innehåller Surdegsbaguette 50cm 41g kolhydrater tillsammans med 1.4g fett.
Surdegsbaguette 50cm innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Surdegsbaguette 50cm innehålla spår av mjölk.
Du kan kontakta Menigo Foodservice AB på följande sätt: Telefon: 08-722 10 00. Adress: Arenavägen 61, Box 10013, 121 26 Stockholm.