Stenugnsbakat bröd med fikon. Redo att bakas.
Storlek
8580gram

VETEMJÖL, vatten, torkade fikon 12% (torkade fikon 12%, rismjöl), RÅGMJÖL, salt, jäst, VETEGLUTEN, mältat VETEMJÖL. Kan innehålla: mjölk, nötter, sesamfrö, egg.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete och råg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk, ägg, nötter och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1039 kJ |
| Energi | 245 kcal |
| Fett | 0.6 g |
| - Varav mättat fett | 0 g |
| Kolhydrat | 50 g |
| - Varav sockerarter | 7.3 g |
| Protein | 8.2 g |
| Salt | 1.2 g |
| Fiber | 3.4 g |
| Natrium | 0.49 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Frankrike
Företag
Bridor SAS
Org.nr: 491668893
Kontakt
I en portion på 100g finns det 8.2g protein.
Per 100g portion innehåller Stenugnsbakat bröd med fikon 330g 50g kolhydrater tillsammans med 0.6g fett.
Stenugnsbakat bröd med fikon 330g innehåller följande allergener: vete och råg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Stenugnsbakat bröd med fikon 330g innehålla spår av följande allergener: mjölk, ägg, nötter och sesamfrön.
Du kan kontakta Bridor SAS på följande sätt: