Ett bake off matbröd, stenugnsbakat ljust surdegsbröd bakat med rågsurdeg, vetesurdeg och havssalt som ger ett saftigt inkrom med stora porer.
Storlek
500gram
VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (fullkornsmjöl av RÅG, vatten, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEGLUTEN, maltmjöl av KORN), havssalt, jäst, VETEGLUTEN, druvsocker, rapsolja, maltmjöl av KORN. Kan innehålla spår av: Mjölk
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller korn, råg och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 986 kJ |
Energi | 231 kcal |
Fett | 1.53 g |
- Varav mättat fett | 0.21 g |
Kolhydrat | 45.35 g |
- Varav sockerarter | 0.57 g |
Protein | 8.11 g |
Fiber | 2.69 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 360 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 8.11g protein.
Per 100g portion innehåller Stenugnsbakat Bondbröd 45.35g kolhydrater tillsammans med 1.53g fett.
Stenugnsbakat Bondbröd innehåller följande allergener: korn, råg och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Stenugnsbakat Bondbröd innehålla spår av mjölk.
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.