Storlek
140gram
VETEMJÖL, vatten, vegetabiliska oljor (rybs, palm, solros), vasslepulver (MJÖLK), jäst, socker, jodsalt, SKUMMJÖLKPULVER, dextros, emulgeringsmedel (E322, E482, E471), gluten (VETE), MJÖLKPROTEIN, LAKTOS, förtjockningsmedel (E412), färgämne (E160a), arom, majsstärkelse, surhetsreglerande medel (E339), stabiliseringsmedel (E407).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk och spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där ägg, sojabönor, nötter, sesamfrön och lupin hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1232 kJ |
Energi | 292 kcal |
Fett | 5.8 g |
- Varav mättat fett | 1.5 g |
Kolhydrat | 51 g |
- Varav sockerarter | 5.1 g |
Protein | 7.9 g |
Salt | 1.1 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 270 dagar
Tillverkningsland
Belgien
Företag
La Lorraine Sweden AB
Org.nr: 556497-0506
I en portion på 100g finns det 7.9g protein.
Per 100g portion innehåller Soft Baguette 51g kolhydrater tillsammans med 5.8g fett.
Soft Baguette innehåller följande allergener: mjölk och spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Soft Baguette innehålla spår av följande allergener: ägg, sojabönor, nötter, sesamfrön och lupin.
Du kan kontakta La Lorraine Sweden AB på följande sätt: Telefon: 08-661 82 22. E-post: info@nybergsbageri.se. Adress: Arenavägen 45, 11tr , 121 77 Johanneshov.