Franskt surdegsbröd. Förjäst och frusen. Redo att bakas.
Storlek
13500gram

VETEMJÖL, vatten, surdeg (stenmalet VETEMJÖL, vatten), solrosfrön 2,4%, SESAMFRÖ 1,8%, gul linfrö 1.2%, HAVREGRYN 1,2%, salt, topping 1% (HAVREGRYN), RÅGMJÖL, mältat KORNMÖL, VETEGLUTEN, mältat VETEMJÖL, jäst. Kan innehålla: mjölk, nötter, egg.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete, sesamfrön, havre, råg och korn. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk, ägg och nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1104 kJ |
| Energi | 261 kcal |
| Fett | 3.7 g |
| - Varav mättat fett | 0.5 g |
| Kolhydrat | 46 g |
| - Varav sockerarter | 0.7 g |
| Protein | 9.2 g |
| Salt | 1.2 g |
| Fiber | 3.6 g |
| Natrium | 0.49 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Frankrike
Företag
Bridor SAS
Org.nr: 491668893
Kontakt
I en portion på 100g finns det 9.2g protein.
Per 100g portion innehåller Seeds and Cereals CountryStyle Loaf 46g kolhydrater tillsammans med 3.7g fett.
Seeds and Cereals CountryStyle Loaf innehåller följande allergener: vete, sesamfrön, havre, råg och korn.
På grund av tillverkningsprocessen kan Seeds and Cereals CountryStyle Loaf innehålla spår av följande allergener: mjölk, ägg och nötter.
Du kan kontakta Bridor SAS på följande sätt: