Grov och lite bredare smörgåsklassiker med solrokärnor, hirsfrön och vetemalt.
Storlek
1Styck
VETEMJÖL, vatten, linfrön, VETEGRODDSPULVER, solrosfrön, jäst, salt, VETEGLUTEN, hirsfrön, malt av KORN, torkad surdeg av VETE, vallmofrön, emulgeringsmedel (E472e), fullkornsmjöl av RÅG, mjölbehandlingsmedel (E300). Innehåller 5,5% frön.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1075 kJ |
Energi | 257 kcal |
Fett | 3.8 g |
- Varav mättat fett | 0.6 g |
Kolhydrat | 43 g |
- Varav sockerarter | 3 g |
Protein | 10 g |
Salt | 1.3 g |
Fiber | 3.8 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Per 100g portion innehåller Sandwichbaguette multicereal 43g kolhydrater tillsammans med 3.8g fett.
Sandwichbaguette multicereal innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Sandwichbaguette multicereal tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.