Det här brödet bakas med noggrant utvalt premiummjöl och en process som behandlar degen med respekt för att låta dess egenskaper komma till sin rätt. Resultatet är ett bröd med en krispig skorpa och ett fuktigt och öppet inkråm.
Storlek
500gram
VETEMJÖL/HVEDEMEL, vatten/vand, havssalt, jäst/gær, inaktiv och torkad/ tørret surdeg av durumVETE/ -VHVEDE (durumVETEMJÖL/durumHVEDEMEL, startkultur/gæringstoffer), VETE-/HVEDEGLUTEN, mältat/maltet VETEMJÖL/HVEDEMEL, acerolapulver, mjölbehandlingsmedel/melbehandlingsmiddel (E300) Kan innehålla : ägg/æg, soja, mjölk/mælk, nötter/nødder, sesamfrö/sesamfrø, selleri, senap/sennep.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där ägg, sojabönor, mjölk, nötter, sesamfrön, selleri och senap hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 986 kJ |
Energi | 233 kcal |
Fett | 0.8 g |
- Varav mättat fett | 0.1 g |
Kolhydrat | 47.6 g |
- Varav sockerarter | 0.8 g |
Protein | 7.5 g |
Salt | 1.9 g |
Fiber | 2.5 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Tyskland
Företag
Delifrance Norden AB
Org.nr: 556057-3031
I en portion på 100g finns det 7.5g protein.
Per 100g portion innehåller Rustikt ljust lantbröd 47.6g kolhydrater tillsammans med 0.8g fett.
Rustikt ljust lantbröd innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Rustikt ljust lantbröd innehålla spår av följande allergener: ägg, sojabönor, mjölk, nötter, sesamfrön, selleri och senap.
Du kan kontakta Delifrance Norden AB på följande sätt: Telefon: 042-33 49 50. E-post: info@delifrance.se. Adress: Garnisonsgatan 25 C, 254 66 Helsingborg.