Storlek
400gram
VETEMJÖL, vatten, solrosfrön/solsikkerfrø, majsflingor/majsflager, solrosolja, VETEGLUTEN, jäst/gær, torkade/tørrede tomater 1,5%, potatisflingor/kartoffelflager, kryddor, torkat surdeg av VETE, mjölbehandlingsmedel (E300), socker, potatisgranulat, VASSLEPULVER (MJÖLK), torkad lök, glukos (VETE), salt, olivolja, morotspulver (innehåller VETE), malt av KORN/BYGG. Kan innehålla spår av ägg, soja, mandel, hasselnötter, valnötter, sesamfrön.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och mjölk. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där nötter, ägg, sesamfrön och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1273 kJ |
Energi | 302 kcal |
Fett | 7.1 g |
- Varav mättat fett | 1.3 g |
Kolhydrat | 48 g |
- Varav sockerarter | 1.4 g |
Protein | 10.4 g |
Salt | 1.5 g |
Fiber | 2.9 g |
Förvaras i minst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Minimum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Polen
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 10.4g protein.
Per 100g portion innehåller Rustikt Lantbröd med soltorkade tom 48g kolhydrater tillsammans med 7.1g fett.
Rustikt Lantbröd med soltorkade tom innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och mjölk.
På grund av tillverkningsprocessen kan Rustikt Lantbröd med soltorkade tom innehålla spår av följande allergener: nötter, ägg, sesamfrön och sojabönor.
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.