Rosenbröd Vallmo

Bonjour

Storlek

60gram

Rosenbröd Vallmo

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, vallmofrön 3,5%, jäst, salt (jod), rapsolja, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av ägg, soja, mjölk, mandel, hasselnötter, valnötter, sesamfrön.

Allergeninformation för Rosenbröd Vallmo

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Ägg(Kan innehålla)
Sojabönor(Kan innehålla)
Mjölk(Kan innehålla)
Nötter(Kan innehålla)
Sesamfrön(Kan innehålla)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där ägg, sojabönor, mjölk, nötter och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1236 kJ
Energi292 kcal
Protein9.8 g
Kolhydrat53 g
Fett3.8 g
- Varav sockerarter2 g
- Varav mättat fett0.6 g
Fiber3.2 g
Salt1.4 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Polen

Företag

Lantmännen Unibake

Org.nr: 556186-7796

Kontakt

Box 1644

701 16 Örebro

Tel: 010-556 50 00

info@unibake.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Rosenbröd Vallmo

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Rosenbröd Vallmo?

I en portion på 100g finns det 9.8g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Rosenbröd Vallmo?

Per 100g portion innehåller Rosenbröd Vallmo 53g kolhydrater tillsammans med 3.8g fett.

Allergener

Innehåller Rosenbröd Vallmo några allergener?

Rosenbröd Vallmo innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.

Vilka allergener kan finnas i spår i Rosenbröd Vallmo?

På grund av tillverkningsprocessen kan Rosenbröd Vallmo innehålla spår av följande allergener: ägg, sojabönor, mjölk, nötter och sesamfrön.

Vem kan jag kontakta angående Rosenbröd Vallmo?

Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.