Saftigt portionsbröd med smakrika och knapriga pumpafrön.
Storlek
1Styck
VETEMJÖL/HVETEMEL, vatten, pumpafrön/gresskarkjerner (5,5%), jäst/gjær, salt, vegetabilisk olja (raps), socker, mjölbehandlingsmedel (E300). Topping: pumpafrön/gresskarkjerner. Kan innehålla spår av valnötter.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1094 kJ |
Energi | 259 kcal |
Fett | 4.9 g |
- Varav mättat fett | 0.7 g |
Kolhydrat | 44 g |
- Varav sockerarter | 1.3 g |
Protein | 8.2 g |
Salt | 1.3 g |
Fiber | 2.7 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 240 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 240 dagar
Tillverkningsland
Estland
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 8.2g protein.
Per 100g portion innehåller Pumpabröd 44g kolhydrater tillsammans med 4.9g fett.
Pumpabröd innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Pumpabröd innehålla spår av nötter.
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.