Storlek
80gram
VETEMJÖL, vatten, rapsolja, jäst, fermenterat VETEMJÖL, salt, maltmjöl (VETE), gluten (VETE), surhetsreglerande medel (natriumhydroxid), mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor, mjölk och nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1153 kJ |
Energi | 273 kcal |
Fett | 5.3 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 42 g |
- Varav sockerarter | 4.2 g |
Protein | 13 g |
Salt | 1.6 g |
Fiber | 3 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Belgien
Företag
La Lorraine Sweden AB
Org.nr: 556497-0506
I en portion på 100g finns det 13g protein.
Per 100g portion innehåller Pretzel bun 42g kolhydrater tillsammans med 5.3g fett.
Pretzel bun innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Pretzel bun innehålla spår av följande allergener: sojabönor, mjölk och nötter.
Du kan kontakta La Lorraine Sweden AB på följande sätt: Telefon: 08-661 82 22. E-post: info@nybergsbageri.se. Adress: Arenavägen 45, 11tr , 121 77 Johanneshov.