Fiberrikt portionsbröd bakat på vetemjöl och rostad kornmalt med en blandning av pumpafrön, råg, solrosfrön, hirs (durra) och havre − toppad med mjöl.
Storlek
100gram
Ingredienser: VETEMJÖL, vatten, kli (VETE), gluten (VETE), jäst, hela RÅGMJÖL, pumpafrön, solrosfrön, rostat maltmjöl (KORN), jodsalt, HAVREFLINGOR, hirs, vasslepulver (MJÖLK), dextros, emulgeringsmedel (E472e), rybsolja, mjölbehandlingsmedel (E300), VETEGRODDAR.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, havre, kamut, korn, laktos, mjölk, råg, spelt och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där cashewnöt, hasselnöt, lupin, makadamianöt, mandel, paranöt, pekannöt, pistaschmandel, queenslandsnöt, sesamfrön och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1039 kJ |
Energi | 246 kcal |
Fett | 3.1 g |
- Varav mättat fett | 0.7 g |
Kolhydrat | 40 g |
- Varav sockerarter | 0.7 g |
Protein | 11 g |
Fiber | 6.2 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Belgien
Företag
La Lorraine Sweden AB
Org.nr: 556497-0506
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Per 100g portion innehåller Pistolet Dark 40g kolhydrater tillsammans med 3.1g fett.
Pistolet Dark innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, havre, kamut, korn, laktos, mjölk, råg, spelt och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Pistolet Dark innehålla spår av följande allergener: cashewnöt, hasselnöt, lupin, makadamianöt, mandel, paranöt, pekannöt, pistaschmandel, queenslandsnöt, sesamfrön och sojabönor.
Du kan kontakta La Lorraine Sweden AB på följande sätt: Telefon: 08-661 82 22. E-post: info@nybergsbageri.se. Adress: Arenavägen 45, 11tr , 121 77 Johanneshov.