Ett urval av eleganta stenugnsbakade bröd med mycket fullkorn o fibrer. 20 solrosbröd, 20 flerkornsbröd, 20 fullkornsbröd.
Storlek
80gram
Ingredienser: Maltbröd (VETEMJÖL, vatten, surdeg (VETE) (10%), maltmjöl (VETE), HAVREgryn, SOJA, gluten (VETE), linfrö, jäst, jodsalt, RÅGMJÖL, so lrosfrön, VETEFLINGOR, RÅG, rostat maltmjöl (VETE, KORN), kli (VETE), dextros, förtjockningsmedel (guargummi)), Solrosbröd (VETEMJÖL, vatten, solrosfrön (9%), surdeg (VETE) (7%), RÅGMJÖL, HAVREgryn, linfrö, jodsalt, jäst, VETEFLINGOR, RÅG, gluten (VETE), dextros, kli (VETE), maltmjöl (VETE)), Fullkornsbröd (VETEMJÖL, vatten, surdeg (VETE) (14%), RÅGMJÖL (3%), HAVREgryn (3%), linfrö (2%), gluten (VETE), solrosfrön, jäst, jodsalt, VETEFLINGOR, RÅG, kli (VETE), SESAMFRÖN, maltmjöl (VETE), dextros, KORNMALTEXTRAKT, rostat maltmjöl (KORN)). Kan innehålla spår av: spelt, ägg, mjölk, nötter, mandel, hasselnöt, valnöt, pistaschenöt.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, sesamfrön och sojabönor. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där cashewnöt, hasselnöt, makadamianöt, mandel, mjölk, nötter, paranöt, pekannöt, pistaschmandel, queenslandsnöt, valnöt och ägg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1062 kJ |
Energi | 252 kcal |
Fett | 4.4 g |
- Varav mättat fett | 0.7 g |
Kolhydrat | 41 g |
- Varav sockerarter | 2.1 g |
Protein | 9.4 g |
Salt | 1.5 g |
Fiber | 4.3 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Luxemburg
Företag
La Lorraine Sweden AB
Org.nr: 556497-0506
I en portion på 100g finns det 9.4g protein.
Per 100g portion innehåller Petits Pains 41g kolhydrater tillsammans med 4.4g fett.
Petits Pains innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, sesamfrön och sojabönor.
På grund av tillverkningsprocessen kan Petits Pains innehålla spår av följande allergener: cashewnöt, hasselnöt, makadamianöt, mandel, mjölk, nötter, paranöt, pekannöt, pistaschmandel, queenslandsnöt, valnöt och ägg.
Du kan kontakta La Lorraine Sweden AB på följande sätt: Telefon: 08-661 82 22. E-post: info@nybergsbageri.se. Adress: Arenavägen 45, 11tr , 121 77 Johanneshov.