- Livsmedel
- Djupfryst
- Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne
- Förbakade/delbakade matbröd
- Pavé Rustik
Pavé Rustik
Rustikt, stenugnsbakad surdegsbröd. Lång jästid ger härlig doft och inkråm. Mjölat. Bakad på rågmjöl och vetemjöl CRC®.
Storlek
43gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
VETEMJÖL/HVEDEMEL CRC®, vatten/vand, stenmalet VETEMJÖL/HVEDEMEL CRC®, salt, rostat/ristet RÅGMJÖL/RUGMEL CRC®, jäst/gær. Kan innehålla : nötter/nødder, sesamfrö/sesamfrø.
Allergeninformation för Pavé Rustik
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där nötter och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 975 kJ |
Energi | 230 kcal |
Fett | 0.8 g |
- Varav mättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 46 g |
- Varav sockerarter | 0.6 g |
Protein | 8.2 g |
Salt | 1.1 g |
Fiber | 3 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Frankrike
Företag
Delifrance Norden AB
Org.nr: 556057-3031
Vanliga frågor om Pavé Rustik
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Pavé Rustik?
I en portion på 100g finns det 8.2g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Pavé Rustik?
Per 100g portion innehåller Pavé Rustik 46g kolhydrater tillsammans med 0.8g fett.
Allergener
Innehåller Pavé Rustik några allergener?
Pavé Rustik innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Vilka allergener kan finnas i spår i Pavé Rustik?
På grund av tillverkningsprocessen kan Pavé Rustik innehålla spår av följande allergener: nötter och sesamfrön.
Vem kan jag kontakta angående Pavé Rustik?
Du kan kontakta Delifrance Norden AB på följande sätt: Telefon: 042-33 49 50. E-post: info@delifrance.se. Adress: Garnisonsgatan 25 C, 254 66 Helsingborg.