Vackert bröd av italiensk typ med ciabattaliknande deg, degen viks för hand och bakas i stenugn.
Storlek
400gram

Ingredienser: VETEMJÖL, vatten, salt, jäst, rapsolja.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1081 kJ |
| Energi | 255 kcal |
| Fett | 2.4 g |
| - Varav mättat fett | 0.4 g |
| Kolhydrat | 49 g |
| - Varav sockerarter | 0.5 g |
| Protein | 8.4 g |
| Salt | 1.4 g |
| Fiber | 4.2 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Polen
Företag
La Lorraine Sweden AB
Org.nr: 556497-0506
I en portion på 100g finns det 8.4g protein.
Per 100g portion innehåller Pagnotta Rustica 49g kolhydrater tillsammans med 2.4g fett.
Pagnotta Rustica innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och vete.
Pagnotta Rustica tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta La Lorraine Sweden AB på följande sätt: Telefon: 08-661 82 22. E-post: info@nybergsbageri.se. Adress: Arenavägen 45, 11tr , 121 77 Johanneshov.