Rustikt bröd av italiensk typ med sesam / linfrö och malt från korn, stenugnsbakat samt toppat med mjöl.
Storlek
450gram

Ingredienser: VETEMJÖL, vatten, SESAMFRÖN, linfrö, salt, rapsolja, jäst, KORNMALT.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn, sesamfrön och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1110 kJ |
| Energi | 264 kcal |
| Fett | 6.3 g |
| - Varav mättat fett | 0.8 g |
| Kolhydrat | 41 g |
| - Varav sockerarter | 0.5 g |
| Protein | 8.9 g |
| Salt | 1.3 g |
| Fiber | 5.3 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Polen
Företag
La Lorraine Sweden AB
Org.nr: 556497-0506
I en portion på 100g finns det 8.9g protein.
Per 100g portion innehåller Pagnotta Paesano 41g kolhydrater tillsammans med 6.3g fett.
Pagnotta Paesano innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn, sesamfrön och vete.
Pagnotta Paesano tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta La Lorraine Sweden AB på följande sätt: Telefon: 08-661 82 22. E-post: info@nybergsbageri.se. Adress: Arenavägen 45, 11tr , 121 77 Johanneshov.