Oden

Bonjour

Storlek

1Styck

Oden

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

INGREDIENSER: VETEMJÖL, vatten, surdeg av RÅG [RÅGMJÖL, vatten], svarta oliver 4,5%, salt, jäst/gær. Kan innehålla spår av ägg, soja, mjölk, mandel, hasselnötter, valnötter, sesamfrön.

Allergeninformation för Oden

Hasselnöt(Kan innehålla)
Mandel(Kan innehålla)
Mjölk(Kan innehålla)
Råg(Innehåller)
Sesamfrön(Kan innehålla)
Sojabönor(Kan innehålla)
Valnöt(Kan innehålla)
Vete(Innehåller)
Ägg(Kan innehålla)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller råg och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där hasselnöt, mandel, mjölk, sesamfrön, sojabönor, valnöt och ägg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1043 kJ
Energi246 kcal
Fett2 g
- Varav mättat fett0.4 g
Kolhydrat48 g
- Varav sockerarter0.4 g
Protein8.1 g
Fiber2.5 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Polen

Företag

Lantmännen Unibake

Org.nr: 556186-7796

Kontakt

Box 1644

701 16 Örebro

Tel: 010-556 50 00

info@unibake.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Oden

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Oden?

I en portion på 100g finns det 8.1g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Oden?

Per 100g portion innehåller Oden 48g kolhydrater tillsammans med 2g fett.

Allergener

Innehåller Oden några allergener?

Oden innehåller följande allergener: råg och vete.

Vilka allergener kan finnas i spår i Oden?

På grund av tillverkningsprocessen kan Oden innehålla spår av följande allergener: hasselnöt, mandel, mjölk, sesamfrön, sojabönor, valnöt och ägg.

Vem kan jag kontakta angående Oden?

Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.