Ett fylligt förbakat matbröd bakat efter klassiskt recept med fint rivna morötter som ger brödet dess fina färg och aningen söta smak.
Storlek
550gram
VETEmjöl, vatten, morötter 12%, solroskärnor, jodberikat salt, palm- och rapsolja, torkad surdeg (fermenterat VETEmjöl, salt), jäst, socker, morotskoncentrat 0,5%, emulgeringsmedel (vegetabilisk E472e), dextros, VETEmaltmjöl. Topping: Corn flakes (majsflingor, salt, KORNmaltextrakt). Kan innehålla spår av sesamfrön och valnötter. Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller korn och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sesamfrön och valnöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1129 kJ |
Energi | 267 kcal |
Fett | 4.2 g |
- Varav mättat fett | 0.6 g |
Kolhydrat | 47 g |
- Varav sockerarter | 2.4 g |
Protein | 8.9 g |
Fiber | 2.9 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 360 dagar
Tillverkningsland
Danmark
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 8.9g protein.
Per 100g portion innehåller Morotsbröd 47g kolhydrater tillsammans med 4.2g fett.
Morotsbröd innehåller följande allergener: korn och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Morotsbröd innehålla spår av följande allergener: sesamfrön och valnöt.
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.