Mörkt trekantsbröd med surdeg
Storlek
9000gram
Vatten, fullkornsmjöl på RÅG, RÅGKROSS, solrosfrön 10%, linfrön 6%, SESAMFRÖN 3,9%, sirap, jäst, salt, RÅGMJÖL, vinäger, torkad RÅGSURDEG, maltextrakt (RÅG, KORN), gelaniterat fullkornsmjöl på RÅG, syra (mjölksyra), RÅGMALTMJÖL, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra), VETEMJÖL, surdeg (RÅGMJÖL, vatten, starterkulturer). Kan innehålla spår av: MJÖLK, ÄGG
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller råg, sesamfrön, korn och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk och ägg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1170 kJ |
Energi | 280 kcal |
Fett | 11 g |
- Varav mättat fett | 1.3 g |
Kolhydrat | 32 g |
- Varav sockerarter | 2.9 g |
Protein | 8.3 g |
Salt | 1.3 g |
Fiber | 9.7 g |
Natrium | 0.52 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Tyskland
Företag
Bridor SAS
Org.nr: 491668893
Kontakt
I en portion på 100g finns det 8.3g protein.
Per 100g portion innehåller Mörkt trekantsbröd med surdeg 750g 32g kolhydrater tillsammans med 11g fett.
Mörkt trekantsbröd med surdeg 750g innehåller följande allergener: råg, sesamfrön, korn och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Mörkt trekantsbröd med surdeg 750g innehålla spår av följande allergener: mjölk och ägg.
Du kan kontakta Bridor SAS på följande sätt: