Mörkt surdegsbröd med råg och fröer

Bridor

Franskt mörkt surdegsbröd. Redo att bakas.

Storlek

8100gram

Mörkt surdegsbröd med råg och fröer

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, RÅGMJÖL 9%, surdeg 4% (VETEMJÖL, vatten), vallmofrö 3,4%, SESAMFRÖ 3,4%, solrosfrö 3%, gul linfrö 2,5%, hirsfrö 2,1%, jäst, brun linfrö 1,2%, mältat KORNMJÖL, torkad surdeg på VETE, salt, torkad och fermenterad mjöl på bovete (mjöl på bovete, surdeg (VETEMJÖL, vatten)), torkad och devitaliserad surdeg på VETE (VETEMJÖL, surdeg (VETEMJÖL, vatten)), avaktiverad jäst, mältat VETEMJÖL, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Kan innehålla: mjölk, nötter, egg.

Allergeninformation för Mörkt surdegsbröd med råg och fröer

Vete(Innehåller)
Mjölk(Kan innehålla)
Ägg(Kan innehålla)
Nötter(Kan innehålla)
Korn(Innehåller)
Sesamfrön(Innehåller)
Råg(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete, korn, sesamfrön och råg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk, ägg och nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1045 kJ
Energi247 kcal
Fett0.8 g
- Varav mättat fett0.2 g
Kolhydrat49 g
- Varav sockerarter2.4 g
Protein8.5 g
Salt1.2 g
Fiber4.7 g
Natrium0.49 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

-25°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Frankrike

Företag

Bridor SAS

Org.nr: 491668893

Vanliga frågor om Mörkt surdegsbröd med råg och fröer

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Mörkt surdegsbröd med råg och fröer?

I en portion på 100g finns det 8.5g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Mörkt surdegsbröd med råg och fröer?

Per 100g portion innehåller Mörkt surdegsbröd med råg och fröer 49g kolhydrater tillsammans med 0.8g fett.

Allergener

Innehåller Mörkt surdegsbröd med råg och fröer några allergener?

Mörkt surdegsbröd med råg och fröer innehåller följande allergener: vete, korn, sesamfrön och råg.

Vilka allergener kan finnas i spår i Mörkt surdegsbröd med råg och fröer?

På grund av tillverkningsprocessen kan Mörkt surdegsbröd med råg och fröer innehålla spår av följande allergener: mjölk, ägg och nötter.

Vem kan jag kontakta angående Mörkt surdegsbröd med råg och fröer?

Du kan kontakta Bridor SAS på följande sätt: