Franskt mörkt surdegsbröd. Redo att bakas.
Storlek
8100gram
VETEMJÖL, vatten, RÅGMJÖL 9%, surdeg 4% (VETEMJÖL, vatten), vallmofrö 3,4%, SESAMFRÖ 3,4%, solrosfrö 3%, gul linfrö 2,5%, hirsfrö 2,1%, jäst, brun linfrö 1,2%, mältat KORNMJÖL, torkad surdeg på VETE, salt, torkad och fermenterad mjöl på bovete (mjöl på bovete, surdeg (VETEMJÖL, vatten)), torkad och devitaliserad surdeg på VETE (VETEMJÖL, surdeg (VETEMJÖL, vatten)), avaktiverad jäst, mältat VETEMJÖL, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Kan innehålla: mjölk, nötter, egg.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete, korn, sesamfrön och råg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk, ägg och nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1045 kJ |
Energi | 247 kcal |
Fett | 0.8 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 49 g |
- Varav sockerarter | 2.4 g |
Protein | 8.5 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 4.7 g |
Natrium | 0.49 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Frankrike
Företag
Bridor SAS
Org.nr: 491668893
Kontakt
I en portion på 100g finns det 8.5g protein.
Per 100g portion innehåller Mörkt surdegsbröd med råg och fröer 49g kolhydrater tillsammans med 0.8g fett.
Mörkt surdegsbröd med råg och fröer innehåller följande allergener: vete, korn, sesamfrön och råg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Mörkt surdegsbröd med råg och fröer innehålla spår av följande allergener: mjölk, ägg och nötter.
Du kan kontakta Bridor SAS på följande sätt: