- Livsmedel
- Djupfryst
- Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne
- Förbakade/delbakade matbröd
- Mörkt surdegsbröd med råg och fröer
Mörkt surdegsbröd med råg och fröer
Franskt mörkt surdegsbröd. Redo att bakas.
Storlek
8100gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
VETEMJÖL, vatten, RÅGMJÖL 9%, surdeg 4% (VETEMJÖL, vatten), vallmofrö 3,4%, SESAMFRÖ 3,4%, solrosfrö 3%, gul linfrö 2,5%, hirsfrö 2,1%, jäst, brun linfrö 1,2%, mältat KORNMJÖL, torkad surdeg på VETE, salt, torkad och fermenterad mjöl på bovete (mjöl på bovete, surdeg (VETEMJÖL, vatten)), torkad och devitaliserad surdeg på VETE (VETEMJÖL, surdeg (VETEMJÖL, vatten)), avaktiverad jäst, mältat VETEMJÖL, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Kan innehålla: mjölk, nötter, egg.
Allergeninformation för Mörkt surdegsbröd med råg och fröer
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete, korn, sesamfrön och råg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk, ägg och nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1045 kJ |
Energi | 247 kcal |
Fett | 0.8 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 49 g |
- Varav sockerarter | 2.4 g |
Protein | 8.5 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 4.7 g |
Natrium | 0.49 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Frankrike
Företag
Bridor SAS
Org.nr: 491668893
Kontakt
Vanliga frågor om Mörkt surdegsbröd med råg och fröer
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Mörkt surdegsbröd med råg och fröer?
I en portion på 100g finns det 8.5g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Mörkt surdegsbröd med råg och fröer?
Per 100g portion innehåller Mörkt surdegsbröd med råg och fröer 49g kolhydrater tillsammans med 0.8g fett.
Allergener
Innehåller Mörkt surdegsbröd med råg och fröer några allergener?
Mörkt surdegsbröd med råg och fröer innehåller följande allergener: vete, korn, sesamfrön och råg.
Vilka allergener kan finnas i spår i Mörkt surdegsbröd med råg och fröer?
På grund av tillverkningsprocessen kan Mörkt surdegsbröd med råg och fröer innehålla spår av följande allergener: mjölk, ägg och nötter.
Vem kan jag kontakta angående Mörkt surdegsbröd med råg och fröer?
Du kan kontakta Bridor SAS på följande sätt: