Mörk Ciabatta

Dafgårds

Bakat på samma sätt som vår ljusa ciabatta, men här har vi tillsatt rostad malt och rågmjöl för mer rustik känsla och smak.

Storlek

58gram

Mörk Ciabatta

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, surdeg/torkad surdeg av VETE, RÅGMJÖL, olivolja, havssalt, malt av KORN, jäst, VETEGLUTEN. Kan innehålla spår av mjölk, ägg, sesam, senap, soja och laktos.

Allergeninformation för Mörk Ciabatta

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Laktos(Kan innehålla)
Mjölk(Kan innehålla)
Ägg(Kan innehålla)
Sesamfrön(Kan innehålla)
Korn(Innehåller)
Råg(Innehåller)
Vete(Innehåller)
Senap(Kan innehålla)
Sojabönor(Kan innehålla)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn, råg och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där laktos, mjölk, ägg, sesamfrön, senap och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi966 kJ
Energi231 kcal
Fett2.1 g
- Varav mättat fett0.3 g
Kolhydrat46 g
- Varav sockerarter1 g
Protein7.6 g
Salt1.3 g
Fiber3.1 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

-24°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Gunnar Dafgård AB

Org.nr: 5560805714

Kontakt

531 82 Källby

Tel: 0510-845 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Mörk Ciabatta

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Mörk Ciabatta?

I en portion på 100g finns det 7.6g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Mörk Ciabatta?

Per 100g portion innehåller Mörk Ciabatta 46g kolhydrater tillsammans med 2.1g fett.

Allergener

Innehåller Mörk Ciabatta några allergener?

Mörk Ciabatta innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn, råg och vete.

Vilka allergener kan finnas i spår i Mörk Ciabatta?

På grund av tillverkningsprocessen kan Mörk Ciabatta innehålla spår av följande allergener: laktos, mjölk, ägg, sesamfrön, senap och sojabönor.

Vem kan jag kontakta angående Mörk Ciabatta?

Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.