Förvandla måltiden till en fransk upplevelse med vår bake off-minibaguette gjord på surdeg. Brödet är framtaget med inspiration från traditionella franska recept och tillverkad av svenskt kvalitetsmjöl i Sverige. Värm upp och baka färdigt den minibaguetten i ugnen innan servering. Resultatet blir ett gott och nybakat bröd varje gång. Längd: 11 cm.
VETEMJÖL, vatten, VETEGLUTEN, salt, jäst, mjölbehandlingsmedel (E300), maltmjöl av KORN.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete och korn. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1021 kJ |
Energi | 241 kcal |
Fett | 1.4 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 47 g |
- Varav sockerarter | 0.4 g |
Protein | 8.7 g |
Salt | 1.1 g |
Fiber | 1.9 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 8.7g protein.
Per 100g portion innehåller Minibaguette 47g kolhydrater tillsammans med 1.4g fett.
Minibaguette innehåller följande allergener: vete och korn.
Minibaguette tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.