Storlek
50gram
VETEmjöl, vatten, linfrö (5,6%), jäst, SESAM (1,8%), salt, gluten (VETE), kli (VETE) (1,3%), solrosfrön (1,3%), RÅGmjöl, SENAP, socker, MALT extrakt (0,6%), malt mjöl (VETE), surdeg (RÅG), syror (mjölksyra, ättiksyra), antioxidant (askorbinsyra).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, senap och sesamfrön. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där ägg, sojabönor, mjölk och nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1231 kJ |
Energi | 291 kcal |
Fett | 4.4 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 51 g |
- Varav sockerarter | 1.8 g |
Protein | 10 g |
Salt | 1.4 g |
Fiber | 3.3 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Belgien
Företag
La Lorraine Sweden AB
Org.nr: 556497-0506
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Per 100g portion innehåller Mini fullkorn rull 51g kolhydrater tillsammans med 4.4g fett.
Mini fullkorn rull innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, senap och sesamfrön.
På grund av tillverkningsprocessen kan Mini fullkorn rull innehålla spår av följande allergener: ägg, sojabönor, mjölk och nötter.
Du kan kontakta La Lorraine Sweden AB på följande sätt: Telefon: 08-661 82 22. E-post: info@nybergsbageri.se. Adress: Arenavägen 45, 11tr , 121 77 Johanneshov.