Ett saftigt surdegsbröd bakat på vete och råg, med smaker av lingon, havssalt och solrosfrön. Perfekt till frukostbuffén eller soppan.
Storlek
560gram
VETEMJÖL(innehåller askorbinsyra, malt av KORN ), vatten, surdeg av VETE, farinsocker, RÅGFLINGOR, malt av KORN, socker, lingon (1,6 %), solrosfrö, havssalt, vinbär, VETEGLUTEN, jäst, förtjockningsmedel E440, konserveringsmedel E202. Kan innehålla spår av sesam, senap och soja.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller korn, råg, vete och spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där senap, sesamfrön och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1080 kJ |
Energi | 258 kcal |
Fett | 1.5 g |
- Varav mättat fett | 0.1 g |
Kolhydrat | 53 g |
- Varav sockerarter | 8.9 g |
Protein | 8.5 g |
Salt | 1.4 g |
Fiber | 3 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 8.5g protein.
Per 100g portion innehåller Lingonlimpa 53g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.
Lingonlimpa innehåller följande allergener: korn, råg, vete och spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Lingonlimpa innehålla spår av följande allergener: senap, sesamfrön och sojabönor.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.