Storlek
80gram
VETEMJÖL/HVEDEMEL, vatten/vand, fullkornsmjöl af VETE, surdeg av RÅG/surdej af RUG 5,4 % (vatten/vand, fullkornsmjöl af RÅG/FULDKORNSRUGMEL, maltmjöl af KORN/BYGG), surdeg av VETE/surdej af VETE 5,4 % (VETEMJÖL/HVEDEMEL, vatten/vand VETEGLUTEN/HVEDEGLUTEN, maltmjöl af KORN/BYGG, mjölbehandlingsmedel (E300)), siktat RÅGMJÖL/sigtet RUGMEL, solroskärnor/solsikkekerner 2%, maltextrakt af KORN/BYGG, havssalt, linfrö brun/hørfrø, sirap, VETEGLUTEN/HVEDEGLUTEN, malt af RÅG/RUGMALT, jäst/gjær, rapsolja, maltmjöl af KORN/BYGMALTMEL, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av mjölk/ Kan indeholde spor af mælk
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1020 kJ |
Energi | 240 kcal |
Fett | 3.1 g |
- Varav mättat fett | 0.4 g |
Kolhydrat | 44 g |
- Varav sockerarter | 1.5 g |
Protein | 8 g |
Salt | 1.5 g |
Fiber | 3.5 g |
Förvaras i minst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Minimum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 8g protein.
Per 100g portion innehåller Levainfralla solros 44g kolhydrater tillsammans med 3.1g fett.
Levainfralla solros innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Levainfralla solros innehålla spår av mjölk.
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.