Förbakat ljust portionsbröd, bakat med vete- och rågsurdeg.
Storlek
80gram
VETEMJÖL/HVEDEMEL, vatten/vand, surdeg av RÅG/surdej af RUG 6% (vatten/vand, fuldkornsmjöl af RÅG/FULDKORNSRUGMEL, maltmjöl af KORN/BYGG), surdeg av VETE 6 % (VETEMJÖL/HVEDEMEL, vatten/vand, VETEGLUTEN/HVEDEGLUTEN, maltmjöl af KORN/BYGG, mjölbehandlingsmedel (E300)), havssalt, VETEGLUTEN/HVDEDEGLUTEN, jäst/gjær, rapsolja, maltmjöl af KORN/BYGG, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av mjölk/Kan indeholde spor af mælk.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 999 kJ |
Energi | 235 kcal |
Fett | 1.5 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 46 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 8.3 g |
Salt | 1.5 g |
Fiber | 2.4 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 8.3g protein.
Per 100g portion innehåller Levainfralla ljus 46g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.
Levainfralla ljus innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Levainfralla ljus innehålla spår av mjölk.
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.