Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne
  4. Förbakade/delbakade matbröd
  5. Levainbröd
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne/
  4. Förbakade/delbakade matbröd/
  5. Levainbröd

Levainbröd

Dafgårds

Storlek

700gram

Levainbröd

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), surdeg av VETE (VETEMJÖL, vatten, jäst), vatten, havssalt, VETEGLUTEN, jäst. Kan innehålla spår av sesam, senap och soja.

Allergeninformation för Levainbröd

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Sojabönor(Kan innehålla)
Senap(Kan innehålla)
Sesamfrön(Kan innehålla)
Korn(Innehåller)
Vete(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor, senap och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1026 kJ
Energi245 kcal
Fett0.9 g
- Varav mättat fett0.06 g
Kolhydrat51 g
- Varav sockerarter1 g
Protein8.9 g
Salt1.4 g
Fiber2.8 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

-24°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Gunnar Dafgård AB

Org.nr: 5560805714

Kontakt

531 82 Källby

Tel: 0510-845 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Levainbröd

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Levainbröd?

I en portion på 100g finns det 8.9g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Levainbröd?

Per 100g portion innehåller Levainbröd 51g kolhydrater tillsammans med 0.9g fett.

Allergener

Innehåller Levainbröd några allergener?

Levainbröd innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn och vete.

Vilka allergener kan finnas i spår i Levainbröd?

På grund av tillverkningsprocessen kan Levainbröd innehålla spår av följande allergener: sojabönor, senap och sesamfrön.

Vem kan jag kontakta angående Levainbröd?

Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.

←Tillbaka till Produkter