Vårt grova ekologiska kuvertbröd är bakat med vetesurdeg, malt, solrosfrö och linfrö. Med sin rika smak och härliga textur är det perfekt som tillbehör till soppor, sallader eller frukostbuffén. Ett bröd väger 40g.
Storlek
40gram
VETEMJÖL* (innehåller malt av KORN), vatten, surdeg av VETE*, malt av KORN*, solroskärnor*, linfrö*, havssalt, olivolja*, jäst, VETEGLUTEN* (innehåller askorbinsyra), DURUMVETEMJÖL*. Kan innehålla spår av mjölk, ägg, sesam, senap, soja och laktos. *= Ekologisk ingrediens. Certifierad av SE-EKO-01.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk, ägg, sesamfrön, sojabönor, senap och laktos hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1136 kJ |
Energi | 272 kcal |
Fett | 3.4 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 50 g |
- Varav sockerarter | 1.1 g |
Protein | 8.7 g |
Salt | 1.8 g |
Fiber | 2.7 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 8.7g protein.
Per 100g portion innehåller Kuvertbröd Matteus EKO 50g kolhydrater tillsammans med 3.4g fett.
Kuvertbröd Matteus EKO innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Kuvertbröd Matteus EKO innehålla spår av följande allergener: mjölk, ägg, sesamfrön, sojabönor, senap och laktos.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.