Upptäck vårt ljusa surdegsbröd inspirerat av Italien. Det är ett traditionellt bakat bröd med en krispig yta och luftig insida. Perfekt till varje måltid! Varje limpa väger 560 g.
Storlek
560gram
VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, surdeg av VETE, salt, jäst. Kan innehålla spår av sesam, senap och soja.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor, senap och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 899 kJ |
Energi | 215 kcal |
Fett | 0.7 g |
- Varav mättat fett | 0.003 g |
Kolhydrat | 45 g |
- Varav sockerarter | 0.9 g |
Protein | 7.7 g |
Salt | 1.3 g |
Fiber | 2.3 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 7.7g protein.
Per 100g portion innehåller Italienskt surdegsbröd 45g kolhydrater tillsammans med 0.7g fett.
Italienskt surdegsbröd innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Italienskt surdegsbröd innehålla spår av följande allergener: sojabönor, senap och sesamfrön.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.