Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne
  4. Förbakade/delbakade matbröd
  5. Italienskt surdegsbröd
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne/
  4. Förbakade/delbakade matbröd/
  5. Italienskt surdegsbröd

Italienskt surdegsbröd

Dafgårds

Upptäck vårt ljusa surdegsbröd inspirerat av Italien. Det är ett traditionellt bakat bröd med en krispig yta och luftig insida. Perfekt till varje måltid! Varje limpa väger 560 g.

Storlek

560gram

Italienskt surdegsbröd

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, surdeg av VETE, salt, jäst. Kan innehålla spår av sesam, senap och soja.

Allergeninformation för Italienskt surdegsbröd

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Korn(Innehåller)
Vete(Innehåller)
Sojabönor(Kan innehålla)
Senap(Kan innehålla)
Sesamfrön(Kan innehålla)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor, senap och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi899 kJ
Energi215 kcal
Fett0.7 g
- Varav mättat fett0.003 g
Kolhydrat45 g
- Varav sockerarter0.9 g
Protein7.7 g
Salt1.3 g
Fiber2.3 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

-24°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Gunnar Dafgård AB

Org.nr: 5560805714

Kontakt

531 82 Källby

Tel: 0510-845 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Italienskt surdegsbröd

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Italienskt surdegsbröd?

I en portion på 100g finns det 7.7g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Italienskt surdegsbröd?

Per 100g portion innehåller Italienskt surdegsbröd 45g kolhydrater tillsammans med 0.7g fett.

Allergener

Innehåller Italienskt surdegsbröd några allergener?

Italienskt surdegsbröd innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn och vete.

Vilka allergener kan finnas i spår i Italienskt surdegsbröd?

På grund av tillverkningsprocessen kan Italienskt surdegsbröd innehålla spår av följande allergener: sojabönor, senap och sesamfrön.

Vem kan jag kontakta angående Italienskt surdegsbröd?

Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.

←Tillbaka till Produkter