Hamburgerbröd toppad med mannagryn
Storlek
86gram
VETEMJÖL, vatten, rapsolja, socker, mannagryn (VETE) (3,2%), jäst, gluten (VETE), glukos, salt, emulgeringsmedel (E471, E472e), bönmjöl, mjölbehandlingsmedel (E920, E300), glukossirap, konserveringsmedel (E282), SOJAMJÖL, torkad surdeg (VETE), kryddor, aromer. Kan innehålla spår av: Ägg, Mjölk, sesamfrön.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, havre, kamut, korn, laktos, råg, sojabönor, spelt och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk, sesamfrön och ägg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1245 kJ |
Energi | 295 kcal |
Fett | 6.2 g |
- Varav mättat fett | 0.9 g |
Kolhydrat | 50 g |
- Varav sockerarter | 4.1 g |
Protein | 8.8 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 1.7 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Polen
Företag
La Lorraine Sweden AB
Org.nr: 556497-0506
I en portion på 100g finns det 8.8g protein.
Per 100g portion innehåller Hamb bröd Florida 50g kolhydrater tillsammans med 6.2g fett.
Hamb bröd Florida innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, havre, kamut, korn, laktos, råg, sojabönor, spelt och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Hamb bröd Florida innehålla spår av följande allergener: mjölk, sesamfrön och ägg.
Du kan kontakta La Lorraine Sweden AB på följande sätt: Telefon: 08-661 82 22. E-post: info@nybergsbageri.se. Adress: Arenavägen 45, 11tr , 121 77 Johanneshov.