Storlek
128gram
VETEmjöl, vatten, salt, jäst, VETEgluten, socker, VETEmalt mjöl, mjöl behandlingsmedel: askorbinsyra.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk, ägg, sojabönor och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1159 kJ |
Energi | 273 kcal |
Fett | 1.3 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
Kolhydrat | 56 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 8.5 g |
Salt | 1.4 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Polen
Företag
La Lorraine Sweden AB
Org.nr: 556497-0506
I en portion på 100g finns det 8.5g protein.
Per 100g portion innehåller HalfBaguette 56g kolhydrater tillsammans med 1.3g fett.
HalfBaguette innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan HalfBaguette innehålla spår av följande allergener: mjölk, ägg, sojabönor och sesamfrön.
Du kan kontakta La Lorraine Sweden AB på följande sätt: Telefon: 08-661 82 22. E-post: info@nybergsbageri.se. Adress: Arenavägen 45, 11tr , 121 77 Johanneshov.